22 mei 2007

Beter nieuws

Na het overlijden van onze Pluis heb ik eens lekker mijn hart uitgestort op het forum van Kattenplaza. Daar werd ik gewezen op een oproep van een fokster die een kat heeft moeten terugnemen omdat deze niet goed samen ging met de andere katten in het nieuwe gezin. Ze moest haar stanta pede komen halen want anders werd het dametje naar het asiel gebracht. Samen met haar eigen katten is ook geen goed plan, deze dame moet echt een huisje voor zichzelf krijgen. Echter, op een kattenforum lopen niet veel mensen rond zonder kat, en een huisje zonder kat zou toch echt de beste oplossing zijn voor Seery.

Maar goed, uiteindelijk komt het er dus op neer dat we zaterdag naar Meppel rijden om kennis te gaan maken. Als het dan klikt komt Seery waarschijnlijk een week later naar ons toe. Zo is er nog even wat tijd om eventuele ziekigheidjes uit ons huis te laten trekken en kan Seery ook een beetje op adem komen want die voelde zich in haar vorige huis ook totaal niet op haar gemak.

Weer leuk nieuws dus! Ik heb al wel wat foto's van Seery, maar die zijn al wat ouder. Maar toch, ik kon het niet laten. Wat een beauty he! Een echte dame op stand. Het is een Ragdoll, wat een heel lief ras is. Qua karakter zit het ook wel goed als ik het zo hoor, ze is erg lief en speels en wil graag aandacht. Gelukkig hebben wij daar genoeg van hier in huis. Nu nog wachten tot zaterdag...

5 opmerkingen:

Ellen zei

Oh wat een poepie!!!! Wat zou het leuk zijn als het klikt. Eerlijk gezegd denk ik dat dat wel snor zit. En wat lang wachten dan he? Kun je dat een beetje? Ik weet van mezelf dat ik behoorlijk ongeduldig kan zijn, maar ja, soms móét je wel he? Veel plezier met de voorpret :o)

Cara zei

Ach weet je, als je weet waar je het voor doet is even wachten niet zo erg. Seery heeft een nare tijd achter de rug en moet even op adem komen. Ze is echt heel ongelukkig geweest in haar nieuwe huis als ik het zo hoor. Maar ze begint al lekker te ontspannen en komt weer knuffelen en spelen.
Ik gun haar die tijd met haar oude vertrouwde vrouwtje met liefde. Het is toch heel wat voor een poezel om het halve land door gesleept te worden en dan kan je maar beter een beetje lekker in je vel zitten, toch?
En bovendien, we gaan zaterdag al bij haar op visite dus zo heel lang duurt het nou ook weer niet.

Ellen zei

Wat sneu dat ze het zo slecht gehad heeft zeg. Volgens mij heeft bij voorbaat al een plekje in je hart ;o)

Lien zei

Wat een mooie poes, echt een koninklijke verschijning!

Margo zei

Hallo Cara

als je een kijkje komt nemen op mijn blogje zie je vandaag en morgen mijn pioenen prachtig bloeien. Deze twee postjes zijn speciaal voor jou.
Groetjes en tot ...

 
Who links to my website?