13 mei 2007

Huistijger

Daar is ze dan toch: onze Pluis. Gisteravond is ze in haar nieuwe huis aangekomen, en dat was wel even wennen. Ze had nog niet gegeten, dus een schaaltje vlees ging er goed in. Daarna ging madammeke op onderzoek uit en was het tijd om haar vooral veel te knuffelen. Eigenlijk een ideale kennismaking, alles ging veel te makkelijk. Dat hadden we nog niet gezegd of ze schrok toch nog ergens van: Lief was naar boven geweest om zich om te kleden en ze schrok van het geluid van de trap of de schuifdeur boven, welke weten we niet zeker. Resultaat was echter dat ze onder de keuken vluchtte en er pas voor een schaaltje kattenmelk was ze bereid er weer onderuit te komen.
Tot nu toe is het nog iedere keer zo gegaan: iemand de trap op of af? Pluis vlucht onder de keuken. Vanavond toch maar eens vragen of dat een bekend fenomeen is bij haar.
Verder is het wel een ontzettende knuffel, dus ze komt steeds langsgelopen om een aaitje te halen. Het zal nog een tijdje wennen zijn tot ze minder bang is, maar ik weet zeker dat we het samen heel gezellig krijgen.

Geen opmerkingen:

 
Who links to my website?