04 mei 2007

Fotoperikelen

sierui allium
Wat een knoeperds van bloemen krijgen die Alliums (sieruien) toch... Zo'n verzameling sterretjes op een stokje maakt mij altijd vrolijk als ik er naar kijk. Qua foto echter niet zo'n spannende compositie hierboven. Ja oké, je ziet hoe mooi de bloem in elkaar zit, maar toch is het een beetje een saaie, statische foto.
Heel blij was ik dus dat vandaag een ik-doe-net-alsof-ik-een-wesp-ben-vliegje op mijn sierui neerstreek terwijl ik de daarnaast staande roos aan het fotograferen was. Dus snel: een plaatje schieten.

sierui allium beestje
Helaas, niet goed scherp gesteld... En de 'vogel' was natuurlijk gevlogen. Zelfs na herhaalde dreigementen weigerde hij zijn plaats in de compositie weer in te nemen! Een tweede kans zat er dus niet in.
Dat ik naast beginnend tuiniertje ook een (zeeeeer) beginnend fotograafje ben is ondertussen wel duidelijk. Petje af dus voor al die mooie foto's die ik anderen zie plaatsen. Vooràl als er beestjes op staan!

1 opmerking:

Margo zei

Ik kan toch wel heel erg genieten hoor van een simpele mooie foto. Meer moet het voor mij niet zijn. Het zijn de gedachten erbij die het zo mooi maken.

 
Who links to my website?